Magán | VIP lessons

Üdvözöllek, jövő fotográfusa!
Számos olyan szakma van, többek között a fotográfia is ami folyamatos képzést, tanulást, megújulni tudást igényel. Rengeteg lehetőség nyílik arra, ha valaki szeretné magát tovább képezni. Tanulni bármikor lehet, legyen az ember akármennyi idős.

A lehetőség nyitva áll annak, aki érez egy kis ambíciót magában vagy szeretne valami újat megismerni. Ha téged is ez motivál, érdekel a fotográfia, akkor a legjobb helyen jársz!

Az oktatásom azoknak szól, akik szeretnék megérteni a fotográfia elméletét és készségszinten elsajátítani gyakorlatát, mely személyedre szabott tematika alapján történik. A már meglévő fotográfiai ismereteid, érdeklődési köröd, felszerelésed függvényében, akár egészen az alapoktól. Egyéni oktatás esetén csak veled foglalkozok. Az oktatás kizárólag a Te ritmusodban zajlik. Egy adott részen nem lépünk tovább, amíg el nem sajátítod teljesen. Elméleti oktatás mellett gyakorlati feladatokat is kapsz, melyek megoldásait közösen elemezzük. Ezáltal sokkal élvezetesebb a tanulás és gyakorlati készség szintre emelhető az elmélet.

Remélem az ismertető elnyerte tetszésed és örülök, ha hozzájárulhatok az általad megálmodott fotók elkészítéséhez!
biofoto – képes leszel