Magán oktatás

Üdvözöllek, jövő fotográfusa!

Számos olyan szakma van, többek között a fotográfia is ami folyamatos képzést, tanulást, megújulni tudást igényel. Rengeteg lehetőség nyílik arra, ha valaki szeretné magát tovább képezni. Tanulni bármikor lehet, legyen az ember akármennyi idős.

A lehetőség nyitva áll annak, aki érez egy kis ambíciót magában vagy szeretne valami újat megismerni. Ha téged is ez motivál, érdekel a fotográfia, akkor a legjobb helyen jársz!

Konzultáció

Végre megvan a fényképezőgéped, vagy vásárlás előtt állsz? Hogyan tovább? Aki fényképezőgépet birtokol, lehetőséget birtokol! Lehetőséget egy izgalmas és új világ felfedezésére a fotográfia útján való elinduláshoz. Ez felhasználói kézikönyvből, weboldalakon keresgélve, személytelen, hosszadalmas és fárasztó.
Ebben segít a biofoto!
Átlendít a kezdeti bizonytalanságokon és több éves szakmai tapasztalattal válaszol a felmerülő kérdéseidre, segít fotóid elemzésében.

A foglalkozás gyakorlati jellegű. Olyan témákat érint, amelyek az újdonsült fényképezőgép tulajdonosok számára hasznosak. Vásárlási tanácsok, fényképezőgépek felépítése, használata, működése,  alapvető trükkök, fogások, tanácsok kezdőknek.
Oktató ->

Magánóra

Az oktatásom azoknak szól, akik szeretnék megérteni a fotográfia elméletét és készségszinten elsajátítani gyakorlatát, mely személyedre szabott tematika alapján történik. A már meglévő fotográfiai ismereteid, érdeklődési köröd, felszerelésed függvényében, akár egészen az alapoktól. Egyéni oktatás esetén csak veled foglalkozok. Az oktatás kizárólag a Te ritmusodban zajlik. Egy adott részen nem lépünk tovább, amíg el nem sajátítod teljesen. Elméleti oktatás mellett gyakorlati feladatokat is kapsz, melyek megoldásait közösen elemezzük. Ezáltal sokkal élvezetesebb a tanulás és gyakorlati készség szintre emelhető az elmélet.
Oktató ->

Video chat

Ma a távolság már nem akadály!
Ha gondot okoz a szállás, utazás vagy kényelmesen otthonról szeretnél tanulni, akkor az online képzési formát neked találtam ki.
Az online képzés valós időben zajlik, élő videachat segítségével.
Oktató ->

Remélem az ismertető elnyerte tetszésed és örülök, ha hozzájárulhatok az általad megálmodott fotók elkészítéséhez!
biofoto – képes leszel